Zevende, bijzondere en succesrijke Brussels Yoga Day,
zondag 21 juni 2020.

De ‘grootste’ yogasessie in België onder leiding van Sreemati en de yogi smurfette vond dit jaar plaats aan de voet van het Atomium samen met een twintigtal persoonlijkheden uit de yoga en de medische wereld. Gezien de covid-19 beperkingen bedacht de vzw Vidonne een nieuwe formule die uiteraard heel anders was dan de vorige sessies die telkens een paar duizend deelnemers samenbrachten op het gazon van het Terkamerenbos of het Jubelpark.

Aan het Atomium voerden Sreemati & co de yogahoudingen en ademhalingsoefeningen uit onder een heerlijke zomerzon. De Brussels Yoga Day 2020 werd mogelijk dankzij de steun van RTL, Vinyl Plus, Esprit Yoga magazine, Partenamut , MetaRelax, IMPS en UNRIC. Meer dan 200.000 deelnemers volgden aan hun televisie- of computerscherm, met het gezin of alleen, de sessie in livestreaming op deze website, die van Esprit Yoga magazine en de verschillende platformen van RTL.

Een sessie die je hier op die website uiteraard nog elke dag kunt bekijken volgen.

Tot volgend jaar in levenden lijve of live op het net !

Aftermovie Brussels Yoga Day 2020

Volledige sessie Brussels Yoga Day 2020

YOGA DAY EN LIVE 🔴

💙☯️ À l'occasion du Brussels Yoga Day, Sandrine Dans vous invite à participer depuis chez vous à une gigantesque session de yoga ! ✌️👩

Publiée par Brussels Yoga Day sur Dimanche 21 juin 2020